E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

NOVICE IN DOGODKI

Spremljajte aktualne zadeve VŠR

Mednarodna in projektna dejavnost

Sestanek partnerjev v Zagrebu

Partnerji projekta Simulation of Sustainable International Business (S.O.S. IB) smo se po dolgem času ponovno srečali v živo in sicer v Zagrebu, kjer smo bili prisotni vsi ključni udeleženci projekta. Na dvodnevnem srečanju smo se ozrli na dosedanje dosežke, izvedli drugo interno evalvacijo projekta, naredili načrte za prihodnje diseminacijske dejavnosti in prihajajoče dejavnosti za izkoriščanje rezultatov projekta.

Preberi več »
Mednarodna in projektna dejavnost

Druga faza testiranja digitalnega orodja v učilnicah

Pedagoška projektna skupina z veseljem prehaja v drugo fazo testiranja SOS IB digitalnega orodja, ki se ponaša z izboljšanimi funkcijami za sodelovanje predavateljev. Na podlagi predhodnega testiranja smo s predavatelji in programerji nekatere funkcionalnosti orodja prilagodili potrebam predavateljev pri skupnem snovanju učnih simulacij in pri mreženju in iskanju potencialnih (mednarodnih) sodelovanj v učnih procesih.

Preberi več »
Mednarodna in projektna dejavnost

Začetek drugega kroga intervjujev

Po spodbudnih informacijah o vplivu razvoja digitalnega orodja in povezanih mednarodnih simulacij na internacionalizacijo partnerskih visokošolskih ustanov so raziskovalci začeli drugi krog intervjujev. Ta faza predstavlja pomemben korak v tekoči študiji, katerega cilj je bolje razumeti spremembe v pogledih in veščinah vključenih razvijalcev vsebin.

Preberi več »
Scroll to Top