E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar
Mednarodni teden ozaveščanja o prevarah

MEDNARODNI TEDEN OZAVEŠČANJA O PREVARAH

Mednarodni teden ozaveščanja o prevarah poteka pod okriljem organizacije ACFE (Združenje preizkušenih preiskovalcev prevar), v Sloveniji pa so ga prvič izvedli leta 2018 na pobudo družbe Deloitte.

Na naši šoli aktivno sledimo problematiki preprečevanja prevar, saj smo edina šola, na kateri lahko pridobite znanje, kako pristopiti k preprečevanju prevar v financah in računovodstvu. Pridružite se lahko magistrskemu študiju ali pa pridobite Certifikat znanja.

oglas fin lex 420x412(1)

Program Mednarodnega tedna o prevarah 2021

V okviru letošnjega Mednarodnega tedna ozaveščanja o prevarah se boste lahko pridružili enemu, dvema ali več dogodkom. Skupaj s partnerji in podporniki letos namreč organiziramo kar 18 dogodkov, med katerimi boste lahko izbirali. Prepričani smo, da bo v bogati ponudbi in raznolikih temah vsakdo našel kaj zase.

V okviru mednarodnega tedna bomo tudi na VŠRju pripravili naslednje dogodke:

TOREK 16. NOVEMBER
  • 9.00 – 9.30: predavanje: Pet linij obrambe pri upravljanju s kibernetsko varnostjo (izredna profesorica dr. Sergeja Slapničar);
SREDA 17. NOVEMBER
  • 16.30: okrogla miza: Zlorabe javnih sredstev iz naslova državnih pomoči in etika računovodje

ČETRTEK 18. IN PETEK 19. NOVEBMER
  • Konferenca poslovna forenzika

Povezane vsebine

2021

Povzetek okrogle mize: Zloraba javnih sredstev iz naslova državnih pomoč in etika računovodje

V okviru Mednarodnega tedna ozaveščanja o prevarah smo certificirani preiskovalci prevar Visoke šole za računovodstvo in finance organizirali okroglo mizo z aktualno tematiko državnih pomoči, ki smo jo nadgradili z etiko računovodij. Zaradi trenutne epidemiološke situacije je okrogla miza potekala virtualno, kjer smo z udeleženci razpravljali o zlorabah javnih sredstev iz naslova državnih pomoči s poudarkom na etičnem ravnanju računovodij.

Preberi več »
Scroll to Top