E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

MEDNARODNI TEDEN OZAVEŠČANJA O PREVARAH

Mednarodni teden ozaveščanja o prevarah poteka pod okriljem organizacije ACFE (Združenje preizkušenih preiskovalcev prevar), v Sloveniji pa so ga prvič izvedli leta 2018 na pobudo družbe Deloitte.

Na naši šoli aktivno sledimo problematiki preprečevanja prevar, saj smo edina šola, na kateri lahko pridobite znanje, kako pristopiti k preprečevanju prevar v financah in računovodstvu. Pridružite se lahko magistrskemu študiju ali pa pridobite Certifikat znanja.

oglas fin lex 420x412(1)

Program Mednarodnega tedna o prevarah 2022

V času Mednarodnega tedna ozaveščanja o prevarah, ki bo letos potekal med 14. in 18. novembrom, se načrtuje vrsta dogodkov, namenjenim k osvetlitvi problematike. Naša šola pri projektu aktivno sodeluje:

  • kot soorganizator konference Poslovna Forenzika, ki poteka 7. in 8. 11. (o konferenci)
  • Organizator okrogle mize: Ali smo računovodje pripravljeni brezpogojno spoštovati etična načela in vsako odstopanje naznaniti kot žvižgači? (več o programu)

Povezane vsebine

2021

Povzetek okrogle mize: Zloraba javnih sredstev iz naslova državnih pomoč in etika računovodje

V okviru Mednarodnega tedna ozaveščanja o prevarah smo certificirani preiskovalci prevar Visoke šole za računovodstvo in finance organizirali okroglo mizo z aktualno tematiko državnih pomoči, ki smo jo nadgradili z etiko računovodij. Zaradi trenutne epidemiološke situacije je okrogla miza potekala virtualno, kjer smo z udeleženci razpravljali o zlorabah javnih sredstev iz naslova državnih pomoči s poudarkom na etičnem ravnanju računovodij.

Preberi več »
Scroll to Top