E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

KDO SMO?

Visoka šola za računovodstvo in finance že od leta 2007 ustvarja okolje, ki nudi našim študentom strokovni razvoj in pridobivanje kakovostnega znanja, ki ga kasneje uporabljajo pri svojem delu.

Visoka šola za računovodstvo in finance je zasebni visokošolski zavod. 

Ustanovitelji: 

  • Dr. Branko Mayr
  • Dr. Živko Bergant
  • Mag. Darinka Kamenšek

KAKO SE JE VSE SKUPAJ ZAČELO?

Dr. Branko Mayr je bil ustanovitelj in prvi dekan šole. Sam trdi, da je računovodja postal po naključju. 

Preberite njegovo zgodbo, kako je začel svojo kariero v računovodstvu in zakaj se je odločil ustanoviti Visoko šolo za računovodstvo.  

mag. Darinka Kamenšek je dekanja Visoke šole in ustanoviteljica. 

Preberite njeno zgodbo, kako se je znašla v svetu revizije in računovodstva in zakaj je sploh pristopila k ustanovitvi šole. 

KAJ DELAMO?

Študij VŠR zaključite kot diplomiran ekonomist ali kot magister računovodstva in financ. Toda s študijem na naši zasebni šoli vam zagotavljamo več kot zgolj pridobitev visoke in podiplomske izobrazbe. 

Usposobimo vas za računovodskega ali finančnega strokovnjaka, nepogrešljivega svetovalca direktorjem, iskanega sodelavca v računovodskih podjetjih in poskrbimo, da s pridobljenim teoretičnim znanjem in prenosom bogatih praktičnih izkušenj naših predavateljev, prepoznate vse izzive in pasti, ki jih v sebi skrivajo na prvi pogled nezanimive in suhoparne številke iz sveta računovodstva in financ.

POSTANI
RAČUNOVODJA

Kakšen je študent-ka Visoke šole za
računovodstvo in finance?

Je poln želje po novem znanju in se zaveda, da zgolj knjiženje prejetih računov ni poslanstvo dobrega računovodja. Želi vplivati na odločitve v podjetju. Želi postati vodja finančne ali računovodske službe ali pa svetovalec poslovodstvu, ki se skupaj z njim odloča o prihodnosti podjetja.

Poslovodni računovodje so tudi odlični direktorji, saj razumejo ustroj poslovanja podjetja in financ, znajo zahtevati prava in smiselna poročila od računovodsko-finančnih služb.

VEČ >>

MAGISTRSKI
PROGRAM

Kdo je študent forenzičnih preiskav?

Je detektiv po svoji naravi in ima odličen občutek za odkrivanje napak. Želi poglobiti svoje znanje, da bo razumel kako in na kakšen način lahko do prevar prihaja in kje leži razlog zanje. Je vedno radoveden in zna iskati smiselne vzorce.

Po študiju bo znal prevaro poiskati in jo tudi pravilno nasloviti oz. vzpostaviti takšno organizacijo v podjetju, da do prevar sploh ne more priti.

VEČ >>

CERTIFICIRANI
POSLOVODNI
RAČUNOVODJA

Postali boste nepogrešljivi pri
podpori poslovnemu odločanju.

Postani certificirani poslovodni računovodja. Certifikat je jamstvo, da znate v praksi uporabiti pridobljena znanja.

S certifikatom CPR do novih kariernih možnosti. Postali boste nepogrešljivi svetovalec poslovodstvu.

Program izpopolnjevanja Certificirani poslovodni računovodja je povsem primerljiv s tovrstnimi uveljavljenimi programi v Evropi in v ZDA.

VEČ >>

CERTIFICIRANI
PREISKOVALEC
PREVAR

Postanite specialist za
preprečevanje in
odkrivanje poslovnih prevar!

Postanite certificirani preprečevalec poslovnih prevar. Certifikat je jamstvo, da znate v praksi uresničiti pridobljena znanja

S certifikatom CPP do novih kariernih možnosti. Forenzično računovodstvo postaja eden od izzivov računovodstva v prihodnje. Pridružite se najboljšim.

Znanja iz programa CPP boste potrebovali za zasedbo zahtevnih delovnih mest na področju financ, dela v revizijskih službah, računovodstvih, tožilstvih, davčnih uradih, varnostnih službah in za vodenje podjetij.

VEČ >>

MEDNARODNA IN
PROJEKTNA DEJAVNOST

Povečujemo obseg projektnega in
mednarodnega sodelovanja

Uspešno delovanje v današnjem poslovnem svetu je močno odvisno od nenehnega učenja, usposabljanja in prilagajanja na neprestano spreminjajoče se in vse bolj povezano globalno okolje. Zaradi tega stalno povečujemo obseg projektnega in mednarodnega sodelovanja. Aktivnosti vključujejo naše in tuje študente, osebje, podjetja, visokošolske ustanove, organizacije … partnerje, združene v uresničevanju skupnih dolgoročnih ciljev:

VEČ >>

Scroll to Top