E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

V maju smo gostili partnerje v okviru mobilnosti Erasmus+

VŠR -web- bannerji (3)

Mesec maj je bil za projektno pisarno pester mesec, saj smo finalizirali projektno prijavo na mednarodni razpis strateškega partnerstva v okviru programa Erasmus+, ki jo s partnerskimi institucijami načrtujemo že od novembra 2020. Pri tem smo razširili partnersko mrežo in navezali pristne stike z organizacijami in visokošolskimi institucijami za prihodnje podvige.

Trdemu delu sledi počitek; veseli smo, da smo ga izvedli skupaj z vodjo referata in projektne pisarne zagrebške partnerice RRiF – Visoke škole za financijski menadžment, ki je tudi ena od ključnih partneric v prijavljenem projektu. Martina Herceg Rendeli nas je obiskala v okviru mobilnosti osebja programa Erasmus+. V nadvse prijetnem tednu smo jo seznanili s procesi dela v referatu in projektni pisarni ter zabeležili dobre prakse, ki jih je delila z nami in lahko izboljšajo tudi naše delovanje. Seveda smo se fotografirali tudi pred osnutkom projekta, ki je zaradi spletnih študijskih procesov še vedno ostal na neočiščeni tabli (čeprav se je kasneje preselil na spletna orodja, ki so omogočala lažje sodelovanje). Našo najboljšo projektno koordinatorico pa smo, veliki ljubitelji narave, odpeljali tudi na izlet v naše najlepše kraje …

Maja smo iz iste partnerske institucije v okviru predmeta Notranja revizija gostili tudi virtualno mobilnost Jasne Vuk, ki je predavala na temo Iskustva, pravila i rezultati provedbe interne revizije u RH. Čeprav virtualno izvedena, je mobilnost prispevala k novim poznanstvom med predavatelji obeh institucij, študentom pa omogočila širši pogled na obravnavano problematiko.

Z izvedenimi mobilnostmi smo še okrepili že tako pristne stike z zagrebško visokošolsko institucijo in vrnili gostoljublje, ki so ga bili deležni naši predavatelji, osebje in študentje, ki so se v preteklosti udeležili mobilnosti pri njih.

Scroll to Top