E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

VŠR-jev mednarodni projekt S.O.S. International Business izbran na razpisu Erasmus+

VŠR -web- bannerji

Z velikim veseljem vas obveščamo, da je bila Visoka šola za računovodstvo in finance izbrana na razpisu programa Erasmus+ 2021 (sodelovalna partnerstva na področju terciarnega izobraževanja) in sicer z mednarodnim projektom Simulation of Sustainable International Business.

V projektu S.O.S. International Business, ki bo trajal vse do sredine decembra 2024, bomo sodelovali s partnerji iz Bolgarije (VUM -Varna University of Management) in Hrvaške (RRiF– Visoka škola za financijski menadžment, IDOP– Institut za društveno odgovorno poslovanje) ter skupaj razvijali digitalno orodje za simuliranje trajnostnega mednarodnega poslovanja v učnih procesih.  V razvoj in testiranje orodja bodo vključeni tako  predavatelji kot študenti  vseh visokošolskih partneric.

Poleg digitalnega orodja, ki se bo lahko uporabljalo v visokošolskem in poslovnem okolju, bomo razvili tudi mobilno igro, ki bo posameznikom omogočila pridobiti osnove iz trajnostnega mednarodnega poslovanja. Vzporedno bomo izdelali tudi študijo o učinkih digitalizacije na internacionalizacijo malih visokošolskih zavodov.

Po zaključku projekta bosta tako orodje kot igra prosto dostopna na spletu.

Čaka nas veliko dela, ki se ga že prav veselimo. O projektu in njegovem razvoju vas bomo sproti obveščali po vseh naših spletnih kanalih.

Projekt S.O.S. International Business sofinancira Evropska unija v okviru programa Erasmus+, Ključni ukrep 2: sodelovalna partnerstva na področju terciarnega izobraževanja.

LOGO VSR
Scroll to Top