fbpx

Z vami na Informativi 2019!

V januarju 2019 je že enajstič zapored potekal največji vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev Informativa! Letos se je na informativi predstavila tudi Visoka šola za računovodstvo in finance, kjer je bila prisotna s svojo stojnico. Z nami ste lahko poklepetali ‘nasproti vojakov’, sicer pa smo se predstavili tudi na stojnici Evropskega strukturnega in investicijskega sklada, kjer sta študenta Tina Vizlar in Nik Murn kot primer dobre prakse predstavila lanskoletni projekt Po kreativni poti do znanja: Model za načrtovanje in spremljanje drage medicinske opreme (MDMO). Intervjuva ju je nihče drug kot Trkaj!

Informativa je minila v živahnem vzdušju, kjer smo spoznali kar nekaj zanimivih obrazov. Nadejamo se, da se vidimo že na prvih informativnih dnevih, to je v 15. februarja ob 16. uri v prostorih šole v Ljubljani in Mariboru!

 

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X