fbpx

Uspešno smo izvedli že 5. Konferenco o ANALIZI POSLOVANJA

Uspešno smo izvedli že 5. Konferenco o ANALIZI POSLOVANJA s osrednjo tematiko VLOGA ANALIZE PRI NOTRANJEM POROČANJU ter okroglo mizo s temo KAKO POVEČATI VPLIV RAČUNOVODSKIH INFORMACIJ NA POSLOVNO ODLOČANJE.

Zelo smo počaščeni saj smo konferenco izpeljali v krogu uveljavljenih slovenskih strokovnjakov na tem področju (dr. Marko Hočevar, dr. Adrijana Rejc Buhovac, dr. Marjana Merkač, dr. Damjana Pondelek, dr. Živko Bergant, dr. Branko Mayr, mag. Tomaž Glažar, mag. Nataša Pustotnik, mag. Igor Manohin in Darinka Meško mag.fin.in rač.

Usmeritev konference je bila praktično uporabnost predstavljenih prispevkov, ki temeljijo na priznanih dosežkih teorije. Namenjena je bila predvsem praktikom za učinkovitejše opravljanje dela v organizacijah in študentom za širitev in poglabljanje znanja.

Poudarek je bil predvsem na predstavitvi dobrih praks in zamisli pri oblikovanju informacij za boljše obvladovanje tveganja v združbah.

Dnevni red konference 5.kap (pdf)

Poročilo s 5. Konference o analizi poslovanja (pdf)

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X