E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

Informativni dan 31. avgust

banner-1a-tender

INFORMATIVNI DAN 31. avgust

Online informativni dan za dodiplomske in magistrske programe

[vc_separator color=”white” style=”dashed” border_width=”6″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1586254274962{margin-top: 30px !important;}”]

Vabljeni, da se nam pridružite na informativnem dnevu, ki bo 31. 8. 2020 ob 16:00.

Da se vam zadnji počitniški dan ne bo treba odpravljati v Ljubljano, bomo ta informativni dan izvedli online. Če vas ne boste ob uri prisotni, se prijavite, in prejeli boste posnetek.

Predstavili vam bomo DODIPLOMSKI, MAGISTRSKI in CERTIFICIRANE študijske programe za poslovodnega in forenzičnega računovodja. Zvedeli boste vse o vpisnih pogojih, načinu študija, strokovnem nazivu, ki ga boste pridobili, času študija, ceni in še veliko več.

Z vami bo dekanja mag. Darinka Kamenšek in študentje Visoke šole za računovodsko in finance, ki bodo z vami delili izkušnje študija.JTNDJTIxLS0lMjBTcXVhbG9NYWlsLmNvbSUyMFN1YnNjcmlwdGlvbiUyMEZvcm0lMjAtLSUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGlkJTNEJTIyc3FtX2Zvcm1fMzYlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjB0eXBlJTNEJTIyYXBwbGljYXRpb24lMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkYzOTUxLnNxdWFsb21haWwubmV0JTJGZm9ybXMlMkYzNiUyRnN1YnNjcmliZS5qcyUyMiUyMGFzeW5jJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_html]

Zakaj je koristno, da se nam pridružite?

 • Spoznali boste študijske programe.
 • Izvedeli boste ali izpolnjujete pogoje za vpis
 • Ugotovili boste, kakšna znanja boste pridobili in kje lahko ta znanja uporabite.
 • Predstavili vam bomo celostno podporo, ki vam jo bomo ponujali med študijem.
 • Z predstavitvijo svoji izkušenj naših študentov, boste lahko ugotovili zakaj bi bila Visoka šola za računovodstvo in finance primerna za vas.
 • In še veliko več …

Kako se udeležite ONLINE informativnega dne?

Online informativni dan je v času počitnic ena bolj priljubljenih oblik pridobivanja informacij. Udeleženci za največje prednosti poudarjajo, da informativni dan lahko spremljajo od doma.

 1. S klikom na prijavo vpišete zahtevane podatke.
 2. Po vnosu podatkov prejmete po e-pošti obvestilo o svoji prijavi.
  Na dan in uro online informativnega dne kliknete na povezavo in se nam pridružite pri spremljanju prezentacije v živo.
 3. Izvajalec online informativnega dne vam bo v prvih minutah online informativnega dne predstavil okolje, v katerem poteka prezentacija.
 4. Prezentacija traja 30 minut, potem je na voljo čas za vaša vprašanja.
Scroll to Top