Predstavitev šole

Kdo smo

Na Visoki šoli za računovodstvo in finance že od leta 2007 ustvarjamo okolje, ki nudi našim študentom strokovni razvoj in pridobivanje kakovostnega znanja, ki ga kasneje uporabljajo pri svojem delu.

Visoka šola za računovodstvo in finance je zasebni visokošolski zavod. Njegovi ustanovitelji so:

  • Svetovanje in izobraževanje Mayr d.o.o., Stegne 21c, Ljubljana,
  • Dr. Živko Bergant, Pod topoli 63, Ljubljana
  • Mag. Darinka Kamenšek, Metelkova ul. 53, Maribor

Kaj delamo

Študij VŠR zaključite kot diplomiran ekonomist ali kot magister računovodstva in financ. Toda s študijem na naši zasebni šoli vam zagotavljamo več kot zgolj pridobitev visoke in podiplomske izobrazbe… Usposobimo vas za finančnega strokovnjaka, nepogrešljivega svetovalca direktorjem, iskanega sodelavca v računovodskih podjetjih in poskrbimo, da s pridobljenim teoretičnim znanjem in prenosom bogatih praktičnih izkušenj naših predavateljev, prepoznate vse izzive in pasti, ki jih v sebi skrivajo na prvi pogled nezanimive in suhoparne številke iz sveta računovodstva in financ.

Na Visoki šoli za računovodstvo in finance izvajamo naslednje programe

Na študijske programe se nanašajo

Dodiplomski program Računovodja se v letu 2018 in 2019 zaključuje. Nadomestil ga bo prenovljeni program Računovodstvo in finance. Naziv diplomanta ostaja enak.

Prenovljen visokošolski strokovni program Računovodstvo in finance je VŠR začela izvajati v študijskem letu 2018/19 in sicer za prvi in drugi letnik. Program je posodobljen in ima dve usmeritvi: računovodstvo in finance. Za usmeritev se študent odloči ob vpisu v 2. letnik. V prenovljeni program se bodo lahko vpisali tudi študenti, ki so zaključili prvi letnik starega programa, saj je prvi letnik v večini enak, kot dosedanji program.

S podajanjem praktičnih znanj, z uglednimi predavatelji, ki prihajajo iz podjetjih in državnih institucij, ter inovativnimi pristopi razbijamo miselnost, da je računovodstvo dolgočasno. S pridobljenimi znanji v naši šoli boste  usposobljeni svetovati managementu na pravilen, kompetenten in razumljiv način.

Nove ideje in drugačni pogledi na računovodstvo in finance vedno odpirajo nove poti! Pri temu vam lahko pomagamo!

Pridružite se nam.

Če želite prejemati elektronske novice s področja računovodstva, financ in trendov v računovodstvu ter novostih šole VŠR nam pišite na info@vsr.si.