fbpx

Mag. Vladimir Bukvič

Mag. Vladimir Bukvič

Mag. Vladimir Bukvič je magister poslovno-organizacijskih znanosti, univerzitetni diplomirani ekonomist, preizkušeni poslovni finančnik, certificirani poslovodni računovodja, višji predavatelj za ekonomiko in finance na GEA College Fakulteti za podjetništvo, Ljubljana, na Visoki šoli za računovodstvo in finance, Ljubljana in na Visoki poslovni šoli ERUDIO, Ljubljana, svetovalec za management consulting (licenca CEGOS, Pariz), direktor družbe MILIEU d.o.o., Celje, vodilni ocenjevalec za poslovno odličnost (model EFQM), višji raziskovalec in generalni sekretar Kluba podjetnikov ZLATOROG Celje. Je avtor številnih znanstvenih člankov in strokovnih del. Objavljena dela so dostopna na Cobiss-u

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X