fbpx

dr. Gorazd Meško

dr. Gorazd Meško

Dr. Gorazd Meško, redni profesor za področje kriminologije Dr. Gorazd Meško je visokošolski učitelj, redni profesor za področje kriminologije. Predava predmete Kriminologija, Viktimologija, Kriminologija s kriminalitetno politiko, in Kriminološko raziskovanje in etika. Ukvarja z empiričnim preučevanjem preprečevanja kriminalitete, vzrokov prestopniškega vedenja in različnih oblik kriminalitete. Organiziral je več domačih in mednarodnih konferenc s področja kriminologije in varnostnih ved. Je član mednarodnih kriminoloških združenj in med leti 2016-2019 je predsednik Evropskega kriminološkega združenja. Napisal je knjige Družinske vezi na zatožni klopi? (1997), Osnove preprečevanja kriminalitete (2002), Kriminologija (2016). Bil je tudi urednik mednarodnih znanstvenih monografij Handbook on Policing in Central and Eastern Europe (2013), Trust and Legitimacy in Criminal Justice: European Perspectives (2015) in konferenčnih zbornikov bienalne mednarodne konference Policing in Central and Eastern Europe/Criminal Justice in Central and Eastern Europe (2004-2018).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X