fbpx

Dr. Darja Gregorčič Bernik

Dr. Darja Gregorčič Bernik

Doc. dr. Darja Gregorčič Bernik je doktorica znanosti s področja varstvoslovja Fakultete za varnostne vede Univerze v Mariboru. Je davčna svetovalka Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije (ZDSS) in vpisana v register Zveze evropskih davčnih svetovalcev – CFE (»Confederation Fiscale Europeenne«). Ima več kot 15 let delovnih izkušenj na davčnem področju in je avtorica večjega števila znanstvenih in strokovnih člankov ter prispevkov na domačih in tujih konferencah s tega področja. Bogate izkušnje si je predavateljica nabrala tudi z delom v mednarodnih davčno-svetovalnih in revizijskih podjetjih (Grant Thornton, PricewaterhouseCoopers). Zadnjih 8 let je bila zaposlena pri Spar Slovenija d.o.o., Ljubljana, kot vodja računovodstva in davčnega svetovanja za vse koncernske družbe skupine Spar v Sloveniji. Trenutno pa je zaposlena kot vodja računovodstva in financ pri družbi Cecomp d.o.o., ki deluje na področju avtomobilske proizvodnje.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X