fbpx

Naši predavatelji že tretjič na mobilnosti za pedagoško osebje pri partnerski instituciji RRiF

Zelo smo ponosni na plodno sodelovanje s partnersko institucijo RRiF Visoko školo za financijski menedžment iz Zagreba v okviru Erasmus+ izmenjav za akademsko osebje. Izmed naših stalnih predavateljev so se tovrstne mobilnosti udeležili Vladimir Bukvič v letu 2016, dr. Branko Mayr v letu 2017 in dr. Živko Bergant v aprilu 2019. Vsi so izrazili zadovoljstvo nad izkušnjo, sprejemom in predvsem tudi tujimi študenti, ki so z zanimanjem poslušali teme, predavane iz drugega vidika. Drugi vidik študentom omogoči boljšo refleksijo na snov in širši zorni kot, s katerim laže umestijo informacije v svojo prakso. Nadejamo se uspešnega nadaljnjega sodelovanja pri omogočanju izmenjav za pedagoško osebje!

 

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X