Prihajajoči dogodki

Dogodek je že zaključen. Še vedno pa si lahko ogledate posnetek. Za informacije nam pišite nam info@vsr.si

Vodenje projektov

Cena od 115,50

Želim na seminar
Začetek
06/05/2020 09:00
Konec
06/05/2020 13:00
Naslov
Stegne 21c, Ljubljana   Prikaži zemljevid
Telefon
00386 (0) 2 229 80 83

V skladu s soglasjem Agencije za javni nadzor nad revidiranjem za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava kot stalno dodatno strokovno izobraževanju pooblaščenih revizorjev je izobraževanje označeno z oznako B skupaj 5 ur.

KORISTI ZA UDELEŽENCE:

  1. Vse kar morate vedeti o virih financiranja, ceni pridobivanja
  2. Praktični primeri vpliva velikosti kategorij premoženja na vire financiranja
  3. Seznanitev z poročevalskimi zahtevami pri izvajanju projekta.

Število razpisanih mest:25

Izvedba: zbiramo prijave in zgodnje prijave so nagrajene z nižjo ceno.

PODROBNEJŠA VSEBINA

Vodenje projektov je običajno zaupano strokovnjakom, ki ne razpolagajo s potrebnimi ekonomskimi znanji za finančno vodenje projektov. Pogosto prihaja do nerodnosti, ki vplivajo na izidnost in poročevalsko kvaliteto projektov.

 

Namen delavnice je projektne vodje naučiti finančno načrtovati in voditi projekt (sama vsebina projekta ni bistvena). Slušatelji bodo znali obvladovati finančna tveganja in pravočasno identificirati finančne odmike, ki lahko vplivajo na finančno uspešnost izvajanja projekta. Naučili se bodo oblikovati finančni del projektnega poročila in pravilno bodo uporabljali različna sodila merjenja kvalitete izvajanja projekta.

DSC_2818_1024_683

O ČEM SE BOMO POGOVARJALI JE RAZVIDNO V NADALJEVANJU.

6.5.2020 – od 9:00 do 13:00

  • Podjetje kot poslovni sistem; poslovanje; poslovni proces; poslovne finance kot ena od oblik financ, računovodsko evidentiranje projekta; davki in projekti; projektno vodenje kot sestavina poslovanja
  • Poslovne finance kot poslovna funkcija; vloga financ v podjetju; naložbenje kot sestavina poslovanja in potrebni viri financiranja glede na vrsto naložbenja, financiranje projektov – poudarek na projektih.
  • Cena virov financiranja (različni obračuni obresti) pri projektih.
  • Potrebni kapital (lastniški vir financiranja) za financiranje projektov
  • Finančna analiza izvajanja projektov
  • Načrtovanje izvajanja projektov

PREDAVATELJA

dr. Branko Mayr

je doktor znanosti s področja poslovno organizacijskih ved, docent na Visoki šoli za računovodstvo in finance, stalni sodni izvedenec za več ekonomskih področij, nosilec certifikata pooblaščenega revizorja, certificirani ocenjevalec vrednosti podjetij, certificirani poslovodni računovodja (CPR), certificiran preiskovalec prevar na področju računovodstva (CPP) in državni notranji revizor.

LITERATURA

Branko Mayr: Prosojnice za spremljanje predavanj

CENA IN PLAČILO:

 

Cena prve delavnice znaša 165 EUR (DDV ni vključen), v primeru, da se prijavite do 15.4.2020 je cena delavnice 132 EUR (DDV ni vključen).

 

 

Za naše študente velja 30% popust na osnovne cene.

 

Strošek se plača na VŠR  Stegne 21 c, Ljubljana
IBAN SI56 1010 0005 2573 219 (BANKA INTESA SANPAOLO d.d.) pred izobraževanjem (pri namenu nakazila navedete – naziv izobraževanja)
Račun prejmete po plačilu izobraževanja.

Vodenje projektov

Seminar je zaključen

115,50165,00

SKU:2020014
V skladu s soglasjem Agencije za javni nadzor nad revidiranjem za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava kot stalno dodatno strokovno izobraževanju pooblaščenih revizorjev je izobraževanje označeno z oznako B skupaj 5 ur. KORISTI ZA UDELEŽENCE: Vse kar morate vedeti o virih financiranja, ceni pridobivanja Praktični primeri vpliva velikosti kategorij premoženja na [...]
Počisti
Category:

Status