Prihajajoči dogodki

Dogodek je že zaključen. Še vedno pa si lahko ogledate posnetek. Za informacije nam pišite nam info@vsr.si

Kako preprečiti finančni zlom podjetja, oziroma kako se izkopati iz finančne stiske

Cena od 0,00

Želim na seminar
Začetek
20/05/2020 10:00
Konec
21/05/2020 11:00
Telefon
00386 (0) 2 229 80 83

Brezplačni spletni seminar

Kako preprečiti finančni zlom podjetja, oziroma kako se izkopati iz finančne stiske?

Spletni seminar je namenjen boljšemu razumevanju financ. Podjetniki bodo prejeli koristne nasvete za izhod iz finančne krize.

Obdobje, ki ga živimo že nekaj mesecev in ki se bo še nekaj časa nadaljevalo, lahko označimo kot obdobje preživetja. Pri gospodarskih subjektih ni in še nekaj časa ne bo v ospredju dobiček kot temeljni motiv in cilj gospodarjenja, ampak kako preživeti

Zato smo pripravili sklop dveh delavnic, na katerih bomo podali zakonitosti finančnega poslovanja in pri tem nas bo vodila misel Davea Ramseya

“Imeti morate nadzor nad svojim denarjem, sicer bo njegove pomanjkanje za vselej nadzorovalo vas.” 

 • V prvem sklopu (prvi dan) bomo podjetnikom in poslovnežem, predvsem v mikro, malih in srednje velikih podjetjih orisali nastanek finančne stiske in jih vpeljati v boljše razumevanje financ. Udeleženci bodo pridobili strokovne podlage, s katerimi bodo bolje razumeli in spoznali vzroke finančne krize, v kateri se je znašlo njihovo podjetje. Znali pa bodo tudi prepoznati pojavne oblike finančne krize in lažje bodo ocenili posledice, ki jih bo kriza pustila na poslovanju podjetja.

 

 • V drugem sklopu (drugi dan) pa bomo predstavili vrsto možnih ukrepov, ki jih lahko/morajo sprejeti v podjetjih sami. Razjasnili bomo tudi kakšne oblike pomoči lahko pričakujejo od države, kako naj pridejo do njih, oziroma kako jih lahko izkoristijo.

 

PODROBNEJŠA VSEBINA

Pregled tematskih področij, ki jih bomo obravnavali na webinarju:

 • Finančna stiska podjetij
 • Finančni življenjski cikel podjetja
 • Obseg produkcije in prelomna točka
 • Denarni tok poslovanja v podjetju
 • Likvidnost podjetja
 • Insolventnost podjetja
 • Bonitetna ocena podjetja
 • Obvladovanje tveganj v podjetju
 • Obratni kapital kot merilo finančne trdnosti podjetja
 • Finančna prožnost podjetja
 • Kako iz finančne stiske?

V skladu s soglasjem Agencije za javni nadzor nad revidiranjem za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava kot stalno dodatno strokovno izobraževanju pooblaščenih revizorjev je izobraževanje označeno z oznako B skupaj 2 uri.

Z VAMI BO

mag. Vladimir Bukvič

je magister poslovno-organizacijskih znanosti, univerzitetni diplomirani ekonomist (oba naziva si je pridobil na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani), preizkušeni poslovni finančnik (licenco mu je podelil Slovenski inštitut za revizijo), certificirani poslovodni računovodja (licenco mu je podelil Inštitut za poslovodno računovodstvo, Ljubljana). 17 let je bil CFO v velikem slovenskem podjetju v avtomobilski industriji. Je habilitirani višji predavatelj za ekonomiko in finance na GEA College Fakulteti za podjetništvo Ljubljana (četrta izvolitev), višji predavatelj na Visoki šoli za računovodstvo in finance, Ljubljana in Visokošolskem središču ERUDIO, Ljubljana. Je direktor svetovalne firme MILIEU d.o.o., Celje. Je svetovalec za management consulting (licenca CEGOS Paris), svetovalec za podjetništvo (licenca Ministrstva za gospodarstvo), vodilni ocenjevalec za poslovno odličnost (licenca Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, MIRS), višji raziskovalec, avtor številnih znanstvenih in strokovnih člankov. Vladimir Bukvič je generalni sekretar Kluba podjetnikov ZLATOROG Celje.

KOMU PRIPOROČAMO?

  1. vsem, ki se v podjetju ukvarjajo s financami,
  2. direktorjem družb, ki sami obvladujejo finance ali sodelujejo s svojimi finančnimi sodelavci.

Predavatelj bo sistematično podal osnove, ki so nujne za razumevanje financ in finančnega poslovanja podjetja. Namenjen je tako direktorjem, računovodjem in vodjem finančnih služb, ki želijo usvojiti oziroma osvežiti tovrstno znanje.

PRIJAVA NA SPLETNI SEMINAR
brezplačno

CENA

Spletni seminar je brezplačen

 

IZVEDBA SPLETNEGA SEMINARJA

 • Datum izvedbe: 20. 5. 2020 in 21.5.2020
 • Trajanje: oba dneva od 10:00 – 11:00

Kako preprečiti finančni zlom podjetja, oziroma kako se izkopati iz finančne stiske

Seminar je zaključen

0,00

SKU:87634289374-1-1-1-2-1
Brezplačni spletni seminar Kako preprečiti finančni zlom podjetja, oziroma kako se izkopati iz finančne stiske? Spletni seminar je namenjen boljšemu razumevanju financ. Podjetniki bodo prejeli koristne nasvete za izhod iz finančne krize. Obdobje, ki ga živimo že nekaj mesecev in ki se bo še nekaj časa nadaljevalo, lahko označimo kot obdobje preživetja. Pri gospodarskih subjektih [...]
Počisti
Categories: ,

Status