fbpx

POGOJI ZA DOKONČANJE ŠTUDIJA

Dodiplomski študij računovodstva je uspešno zaključil, kdor je opravil vse predpisane obveznosti iz posameznih obveznih in izbranih izbirnih predmetov, opravil strokovno prakso ter uspešno javno zagovarjal diplomsko delo. V tem primeru je študent zbral 180 ECTS in si pridobil naziv diplomirani ekonomist (VS).

Če se študent vpiše v program računovodstvo v drugem letniku po zaključenem študiju na višješolskem programu, sprejetem po 1.1.1994, mora na šoli opraviti vse predpisane diferencialne izpite in redne študijske obveznosti drugega in tretjega letnika v obsegu najmanj 120 ECTS.

Če se študent vpiše v program računovodstvo v tretjem letniku po zaključenem študiju na višješolskem programu, sprejetem pred 1.1.1994, mora na šoli opraviti vse predpisane diferencialne izpite in redne študijske obveznosti tretjega letnika v obsegu najmanj 60 ECTS.

Študij se zaključi s pripravo in zagovorom diplomske naloge.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X