fbpx

Po kreativni poti do znanja

Po kreativni poti do znanja

Program »Odprt, odziven in kakovosten sistem visokega šolstva ‒ Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju ‒ Po kreativni poti do znanja 2016–2020« omogoča povezovanje visokošolskih zavodov s trgom dela in tako daje možnost študentom pridobitev praktičnih izkušenj.

V okviru sofinanciranih projektov študenti proučujejo kreativne in inovativne rešitve za izzive gospodarskega in družbenega okolja. Projekti se izvajajo v skupinah 6‒8 študentov pod mentorstvom pedagoškega in delovnega mentorja, dodatno pa se projektu lahko pridruži organizacija z gospodarskega ali družbenega področja. Projekti trajajo 3‒6 mesecev.

Skupaj s programom se uveljavlja tudi nova dejavnost, pri kateri gre za spodbujanje medsebojne izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks visokošolskih učiteljev in strokovnjakov iz gospodarstva ter drugih področij. Cilj tovrstne dejavnosti je prenos strokovnega in akademskega znanja, kar bo spodbudilo visokošolske zavode k posodabljanju študijskih programov ter uvajanju inovativnih pristopov k učenju.

Visoka šola za računovodstvo in finance v projektih PKP prepoznava izjemno priložnost, da študentom omogoči uvid v strokovno, raziskovalno in inovativno delo kot odgovor na realne potrebe stroke. Kot šola, ki jo odlikuje dobra povezanost s stroko in prizadevanje k čim boljši pripravi študentov na potrebe delovnega okolja, stremimo k priložnostim, ki nam tak razvoj omogočajo. Projekti PKP ob tem spodbujajo tudi medsektorsko, multidisciplinarno sodelovanje, ki ga prepoznavamo kot enega temeljnih stebrov današnjega in jutrišnjega gospodarskega okolja.

Zadnje novice

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X