fbpx

Cilji programa

Slušatelji programa izpopolnjevanja ob uspešno zaključenem programu pridobijo certifikat in so usposobljeni za praktično uporabo znanj s področja računovodstva in poslovodenja, poznavanje in razumevanje podjetja, poznavanje in razumevanje poslovnega procesa, poznavanje in razumevanje poslovanja, razumevanje profesionalnih dolžnosti izvajanja različnih nalog na področju računovodstva in poslovnih financ, sposobnost reševanja najzahtevnejših problemov na področju poslovodnega računovodstva, poslovnih financ in poročanja, sposobnost oblikovanja predlogov poslovnih odločitev, sposobnost oblikovanja najrazličnejših poslovnih poročil, sposobnost komuniciranja z odločevalnimi ravnmi v podjetju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X