Prihajajoči dogodki

Dogodek je že zaključen. Še vedno pa si lahko ogledate posnetek. Za informacije nam pišite nam info@vsr.si

Poslovna forenzika 2020

Želim na seminar
Začetek
19/11/2020 09:00
Konec
20/11/2020 16:00

Poslovna forenzika

4. konferenca o poslovnih, davčnih in finančnih prevarah

Namen že 4. konference Poslovna forenzika je primarno osvetliti vprašanja in dileme forenzičnih preiskav na področjih davkov, računovodstva in financ, vse tudi s pravnega gledišča.

V skladu s soglasjem Agencije za javni nadzor nad revidiranjem za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava kot stalno dodatno strokovno izobraževanju pooblaščenih revizorjev je izobraževanje označeno z oznako B skupaj 13,5 ur

Osrednje teme letošnje konference bodo ZOPNI in postopki Finančne uprave RS (denimo 68.a člen ZDavP-2), namenskost in nenamenskost porabe proračunskih sredstev, Zakon o preglednosti finančnih odnosov in ločenem evidentiranju (TPFOLERD-1), managerji in branje bilanc, korupcija, itd.
Vsekakor gre za zelo aktualna in širše družbeno pomembna vprašanja, 30 strokovnjakov pa se bo dotaknilo tudi drugih pomembnih vprašanj odkrivanja in pregona različnih kaznivih dejanj. Ena od tem bo denimo tudi kaj storiti, ko zaseže premoženje država ter odkrivanja poti pranja denarja.

Pridružite se več kot 100 udeležencem iz gospodarstva in državnih institucij, ki se ukvarjajo s preprečevanjem in preiskovanjem ter sankcioniranjem predvsem gospodarske kriminalitete!

Poslovna forenzika

4. konferenca

Kdaj: 19. – 20. november 2020

OGLED KONFERENCE BO MOGOČ TUDI PREKO PLATFORME ZOOM.

 

Konferenco organiziramo v sodelovanju s podjetjem Tax-fin-lex

Poslovna forenzika 2020

Poslovna forenzika 2020

Seminar je zaključen

Poslovna forenzika 4. konferenca o poslovnih, davčnih in finančnih prevarah Namen že 4. konference Poslovna forenzika je primarno osvetliti vprašanja in dileme forenzičnih preiskav na področjih davkov, računovodstva in financ, vse tudi s pravnega gledišča. V skladu s soglasjem Agencije za javni nadzor nad revidiranjem za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava [...]
Kategorija:

Status