fbpx

Udeležili smo se Mini olimpijade iz računovodstva v Banja Luki!

V mesecu maju 2019 smo se s skupino študentov (Tanja Miklavčič, Bogdan Živić in Nik Murn) udeležili Mini olimpijade v računovodstvu, ki jo vsakoletno organizira BLC Banja Luka College. Tekmovanja, ki je potekalo 25. 5. 2019, so se udeležili študenti računovodstva in sorodnih smeri iz Slovenije, Bosne in Hercegovine ter Srbije. Nadvse zanimiva in tudi nekoliko utrudljiva pot, nova poznanstva in nove izkušnje pa tudi ugotovitev, da je mednarodna konkurenca močna, a da smo močni tudi mi! so zaznamovali našo udeležbo na tekmovanju.

Uspešno smo izvedli že 5. Konferenco o ANALIZI POSLOVANJA

Uspešno smo izvedli že 5. Konferenco o ANALIZI POSLOVANJA s osrednjo tematiko VLOGA ANALIZE PRI NOTRANJEM POROČANJU ter okroglo mizo s temo KAKO POVEČATI VPLIV RAČUNOVODSKIH INFORMACIJ NA POSLOVNO ODLOČANJE. Zelo smo počaščeni saj smo konferenco izpeljali v krogu uveljavljenih slovenskih strokovnjakov na tem področju (dr. Marko Hočevar, dr. Adrijana Rejc Buhovac, dr. Marjana Merkač, [...]

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Shranjeno!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za pravilno delovanje spletne strani, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za pravilno delovanje spletne trgovine, so spodnji piškotki obvezni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
X