Slovenščina | English

 

Stegne 21c, II/nadstropje, 1000 Ljubljana ::
tel: 059/090 960 :: faks: 059/090 962 :: email:info@vsr.si

 

Uspešno delovanje v današnjem poslovnem svetu je močno odvisno od nenehnega učenja, usposabljanja in prilagajanja na neprestano spreminjajoče se in vse bolj povezano globalno okolje. Zaradi tega stalno povečujemo obseg projektnega in mednarodnega sodelovanja. Aktivnosti vključujejo naše in tuje študente, osebje, podjetja, visokošolske ustanove, organizacije ... partnerje, združene v uresničevanju skupnih dolgoročnih ciljev:

  • neprestano izpopolnjevati znanja in veščine, pridobljene v pedagoškem, akademskem in raziskovalnem procesu v mednarodnem okolju, in s tem spodbuditi modernizacijo in internacionalizacijo učnih procesov ter diseminacijo dobrih praks;
  •  krepiti učinkovit prenos veščin in znanja v poslovno okolje;
  • širiti mednarodno mrežo visokošolskih ustanov, podjetij in drugih poslovno naravnanih institucij s posebnim poudarkom na krepitvi sodelovanja na območju Zahodnega Balkana.

Projektna pisarna je notranja enota VŠR za organizacijsko, vsebinsko in administrativno pripravo, izvedbo in valorizacijo&diseminacijo projektnih in mednarodnih aktivnosti.

 

Področja delovanja in člani:

Vodja projektne pisarne: Mojca Mayr; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vsebinske strategije: Darinka Kamenšek, mag.; docent Branko Mayr

Mentorstvo: docent Branko Mayr, dr.; Dejan Petkovič, mag.; docent Živko Bergant, dr.; Nataša Pustotnik, mag.

Copyright © VŠR - Visoka šola za računovodstvo :: Vse pravice pridržane | kontakt: info@vsr.si

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih?