Slovenščina | English

 

Stegne 21c, II/nadstropje, 1000 Ljubljana ::
tel: 059/090 960 :: faks: 059/090 962 :: email:info@vsr.si

 

Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

 

Pisni izpit bo potekal 5. junija 2018. O natančnem času in kraju opravljanja izpita bodo kandidati obveščeni najmanj 15 dni pred dnem, določenim za pisni del izpita. Izpit se izvede, če je prijavljenih vsaj 10 ustreznih kandidatov.

 

Na spletni strani odbora je objavljen nabor vprašanj (http://www.oprps.org/Data/Doc/Seznam%20vpra%C5%A1anj%201.pdf) in opis izpitne naloge (http://www.oprps.org/Data/Doc/Opis%20izpitne%20naloge.pdf ).

 

Kandidati pošljejo prijavo za opravljanje izpita najkasneje do 20. maja 2018 na elektronski naslov odbora (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ). Prijavo pošljejo na obrazcu (priloga 1), predpisanim s Pravilnikom o programu in načinu opravljanja izpita za pridobitev strokovnih nazivov certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

 

Cena izpita je 220 € (DDV vključen v ceno).

 

Copyright © VŠR - Visoka šola za računovodstvo :: Vse pravice pridržane | kontakt: info@vsr.si

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih?